Sunday, January 19, 2014

IE 11 breaks Outlook Web Access "full" mode (not "light" mode).

To fix this, in IE:

Go to Tools/Compatibility View Settings
Add your OWA domain ( to the "compatibility view" list.
Click Close
Restart IE (just to be safe).
Full OWA mode should work.

I figured this out thanks to a post on

Another recent tech annoyance and fix that I've come across and that I thought was worth sharing. (Also, well done, Microsoft...breaking your own product within your own product!)

So my RAIDed Biostar TA790GXE 128M v5.x motherboard had a hard drive fail. No big deal. I've had dozens of drives fail over the years. Sadly, the RAID recovery process for this board is completely un-intuitive and, shall we say, stupid. So in an effort to save future users from the frustrations I experienced, here's what I learned...

Once you replace your failed hard drive, you do not, as one would expect, rebuild the array from the RAID BIOS. You actually have to boot in to Windows and run AMD's RaidXpert software which, after a fair amount of digging, I found here:

User manual available here.

Once you download and install the software, you use a browser-based manager to rebuild the array. IIRC, the address for the browser interface is


Once in the manager, rebuilding the array isn't too convoluted. I'll let you take over from here. Any questions, feel free to email me and I'll try to help. Oh, and I originally untangled the ATI browser RAID manager mess thanks to a post on the anandtech forums. Original thread here.

And finally, yes, I realize this blog has sat idle for a year. Maybe two. I'm going to try and start posting more stuff there that might actually come in handy for future people Googling for solutions to problems I've faced. Welcome :)